Aquests dies haureu vist els voltants del Teatre-Auditori totalment transformat. Sant Cugat acull, un any més, la carpa i els carruatges del Circ Museu Raluy, però en aquesta ocasió d’una manera ben especial: el circ s’ha instal·lat a dins del teatre, on l’escenari s’ha convertit en la pista del Circ Raluy per acollir els números del seu darrer espectacle, The Big Top.. Inside!

Mantenir i enfortir les tradicions. El circ és una de les arts escèniques més antigues i més arrelades a les tradicions catalanes, per bé que fins el 2008 no es va equiparar, des de la conselleria de Cultura, a altres àmbits del sector com el Teatre o la Dansa. Des de la publicació, el 2008, del Pla Integral del Circ, Sant Cugat hi ha format part. Aquest fet ens ha compromès a la programació estable d’espectacles de circ i, en especial, hem mantingut una estreta vinculació amb el Circ Raluy a través d’un conveni de col·laboració.

El Circ Raluy és un circ singular, per la seva recreació de l’ambient històric del circ i per la seva composició exclusivament familiar. El projecte de la família Raluy, nascut els anys 70, passa per aprofitar la seva passió per la col·lecció i restauració de carruatges antics per a recuperar l’essència tradicional del circ, que és basada en la vida nòmada, el treball en família i la proximitat amb el públic.

Volem fer de Sant Cugat un referent cultural del país. Sant Cugat és plaça forta d’arts escèniques perquè arrisquem en projectes com aquest, el circ dins el Teatre, que ens ajuden a posicionar-nos i a singularitzar la nostra oferta cultural.

El millor del millor és a dins del Teatre!