La Nit de l’Art és una d’aquelles cites esperades a Sant Cugat. Una celebració que ens fa singulars, l’única d’aquestes característiques a tota la comarca. És potser la primera de les col•laboracions del sector públic amb el privat que han sorgit a la nostra ciutat, ara ja fa quinze anys.

Ja fa temps que diem sense complexes que Sant Cugat és terra d’artistes i després de 15 edicions de la Nit de l’Art ho podem dir encara més fort: que en una nit de primavera en una ciutat de 85.000 habitants es pugui gaudir del fet artístic en 26 espais d’art no és un fet gaire habitual. Si a més li posem actuacions musicals i performances en places i carrers, el resultat és una vetllada especial i única.

A les galeries d’art tradicionals, que són les que han donat renom i prestigi en l’àmbit artístic professional a la nostra ciutat ja fa una pila d’anys, s’hi sumen espais d’artistes i altres incorporacions que demostren que la creativitat, el talent i l’emprenedoria són a l’ADN de Sant Cugat.

El passat 23 de maig vam celebrar amb èxit una nova edició de la Nit de l’Art. Molts santcugatencs i santcugatenques vam sortir a passejar pels carrers de la nostra ciutat i es vam deixar seduir per les propostes d’aquesta destacada cita artística. La Cultura engendra progrés i participar a la Nit de l’Art és una bona d’atansar-s’hi.