Gràcies per acompanyar-me en un moment tan important per a mi i també per la nostra ciutat. Tanco una etapa de servei, convençuda de la feina feta. De ben segur, el més gran honor que pot tenir una persona, és ser alcaldessa de la seva ciutat.
Demano disculpes si alguna vegada he fallat. He intentat mantenir la discrepància dins el debat polític, de vegades apassionat, però sempre respectant les persones tant en l’àmbit intel·lectual com ideològic.Gràcies a tots i totes. Gràcies als alcaldes que m’han precedit. Gràcies als diferents equips de govern amb qui he compartit regidoria i que m’han acompanyat al llarg d’aquests anys. I vull fer un record especial per Jaume Tubau. Sempre he dit que sóc alcaldessa per casualitat. Perquè el Jaume era un home absolutament abocat a la seva ciutat. Si hagués pogut superar la seva malaltia hagués estat ell el que hauria anat al capdavant del consistori….

També gràcies a la gerent, a l’equip de gabinet d’alcaldia i a tots els treballadors i treballadores del consistori. Gràcies al secretari i a l’interventor. Gràcies a l’ EMD de Valldoreix…

Gràcies a les entitats. Les socials, les esportives, les culturals… a totes elles. Sempre he dit que una ciutat es configura per la fortalesa de les seves entitats. L’ajuntament pot tirar endavant molts projectes, però el pols de la ciutat el donen les entitats.

Gràcies també a la Comunitat Educativa de la nostra ciutat, perquè presta un servei excepcional, perquè tenim un nivell que ens garanteix un servei i aprenentatge de qualitat pels nostres infants en igualtat d’oportunitats.

I especialment gràcies a la ciutadania de Sant Cugat. Per tant i per molt. Gràcies per tot. M’emporto tantes coses positives que només us puc donar gràcies amb majúscules. Gràcies per aportar tantes i tantes idees. Aquesta ciutat és forta i viva perquè té una ciutadania excel·lent.

Us desitjo el millor. Moltíssimes gràcies a tots i totes. Un plaer i un orgull haver estat la vostra alcaldessa.