El model de governança està canviant. Entrem en un nou paradigma social en què ciutadania, entitats, partits polítics i treballadors públics podem participar i interactuar en la definició, creació i avaluació de les polítiques de govern de manera directa.

Els ciutadans i ciutadanes demaneu més implicació i corresponsabilitat en la gestió de la ciutat  i nosaltres hem de donar resposta amb un govern més transparent, més proper i més participatiu, basat en la col·laboració ciutadana i en la innovació social. 

Aquests dies segur que heu vist uns cubs gegants per Sant Cugat que us conviden a fer propostes per decidir en què podem invertir 2 milions d’euros pels anys 2016 i 2017.  Volem que una part de les inversions del pressupost municipal els decidim conjuntament. Necessitem les vostres aportacions!

IMG_4837

Què creieu que seria bo per la ciutat, o per l’associació a la qual pertanyeu, o al barri en què viviu? Teniu alguna proposta de millora? La renovació o creació d’un equipament?  L’adquisició de mobiliari per alguna associació? La millora d’un espai públic? La creació d’una web o app pel vostre barri o la ciutat? Alguna altra idea?

Animeu-vos a participar! Teniu temps per presentar propostes fins el 15 de maig.

Entre tots, farem un Sant Cugat millor. M’ajudeu? 

 Si voleu més informació sobre els pressupostos participatius podeu entrar a http://ambtudecidim.santcugat.cat/