Hem creat un programa d'activitats de Nadal pensat per a totes les edats.

Una ciutat jove com la nostra viu sempre el Nadal de manera especial. És temps de gaudir de la família i els amics, d’estrènyer lligams… però també temps de viure Sant Cugat: de gaudir de l’esperit de Nadal que, aquests dies, recorre i il·lumina els carrers de Sant Cugat.

Aquest és un Nadal participat. L’Ajuntament, amb la col·laboració de moltes entitats del municipi, ha preparat un programa d’activitats pensat per a totes les edats per viure intensament aquestes dates en diferents espais de la ciutat.

Són activitats diverses, que combinen les nostres tradicions més arrelades –com les nadales, els pessebres, Pedra i Sang, l’ambaixador Reial o les esperades cavalcades de Reis– amb altres activitats familiars més noves, com la pista de gel que enguany instal·lem al Parc de Ramon Barnils en compliment de la petició que ens han fet els nens i nenes de Sant Cugat, i una atenció especial a les activitats per als nens i nenes de 0-3 anys a la Casa de Cultura.

Vull animar-vos a sortir i viure aquests dies tan especials a la nostra ciutat, que està preciosa: que passegeu, que hi compreu, que hi passeu temps amb els vostres i que entre tots i totes fem de Sant Cugat una ciutat ben viva.

L’esperit de Nadal impregna els espais i les persones d’amor, de companyonia i de solidaritat cap a aquells que no ho passen tant bé per les raons que siguin.  Tant de bo aquest fos l’esperit tot l’any, i que els santcugatencs i santcugatenques el sabem mantenir més enllà d’aquestes festes.