Aquest any commemorem el centenari de la mort del mecenes d’Antoni Gaudí, Eusebi Güell. Per aquest motiu, el Palau Güell ha organitzat una sèrie d’activitats al llarg de tot el 2018.

La Diputació ha mantingut de manera fidel el compromís que va agafar amb la família Güell des de l’any 1945 per tal de donar un ús cultural al Palau Güell i que ha estat possible a partir de la restauració de l’edifici, que es va enllestir fa 7 anys. Avui podem dir que ja tenim un moment culminant en relació a la posició d’aquest edifici a Barcelona, al barri del Raval. El Palau Güell és un equipament cultural de primer ordre, consolidat com espai cultural i turístic, en memòria d’Eusebi Güell i també de l’arquitecte i Gaudí.

Crec que hem assolit els objectius que ens havíem marcat i que tenim encara molt camí a recórrer. Vull reconèixer el treball de tot l’equip, que estan fent molt bona feina posicionant el Palau com es mereix, així com dels agents culturals, que proveeixen d’activitats aquest espai, i que no seria referent cultural sense el seu acompanyament.

Ahir vam presentar el mapping del palau, un espectacle que retorna l’esperit d’avantguarda que va tenir l’edifici els anys que va viure-hi la família Güell i que inclourà una visita nocturna en què els visitants podran conèixer com és el Palau de nit. No us el perdeu!