Dinamitzem comercialment el centre
Setembre 2014

Solar_Rius_Taulet_Sant_Cugat

Hem començat les obres del nou edifici de l’av. Rius i Taulet, peça clau per potenciar el nucli històric com a eix de centralitat. El nou edifici tindrà 39 HPO de lloguer per a gent gran, 1.100 m2 de locals comercials i un aparcament públic que donarà servei al nou mercat i tot l’entorn comercial. L’objectiu és dinamitzar el nucli històric com a una nova centralitat econòmica i comercial.

Obrim l’Oficina Jove
Setembre 2014

Oficina_Jove_santcugat

Hem posat en marxa L’Ohficina Jove (OhJ), el portal de l’emancipació per els i les joves de Sant Cugat. L’OhJ ofereix informació, orientació i assessorament per a resoldre qualsevol dubte en matèria de treball, habitatge, educació, salut, oci i cultura… en clau jove.Un espai presencial però també virtual al web http://www.oficinajove.santcugat.cat/

 

Noves especialitats mèdiques
Setembre 2014

CAP_CanMates

Aquesta tardor, el CAP Turó de Can Mates incorporarà dues noves especialitats: cardiologia (a l’octubre) i digestologia (al novembre). Això permetrà que els ciutadans de Sant Cugat ja no hagin d’anar a Rubí, el que evitarà més de 1.500 desplaçaments a l’any. Així, el tercer CAP  ja disposa de tots els serveis que, de forma progressiva, s’hi han anat traslladant.

Menys pressió fiscal i més atenció social
Setembre 2014

Pressupost Sant Cugat

Refermem el compromís amb el suport a les polítiques socials i en el pressupost per al 2015 dedicarem més recursos que mai en atenció a les persones. Apostem també per una lleu rebaixa de la fiscalitat gràcies als números verds de la feina feta en exercicis anteriors. L’IBI, per exemple, és previst que es redueixi en un 0’5% de mitjana.

 

Enfortim la col·laboració amb Càritas
Setembre 2014

caritas2

Hem renovat el conveni de col·laboració anual amb Caritas. Enguany, l’aportació del consistori als projectes socials amb l’entitat s’incrementa un 15%. Càritas duu a terme una feina exemplar de coordinació amb els serveis socials municipals de manera que la ciutadania guanya en proximitat, qualitat i expertesa en l’atenció social.

Posem en marxa la Policia Verda.
Juliol 2014

cicliestes
Durant els mesos d’estiu, la Policia Local incorporarà l’ús de la bicicleta en els desplaçaments habituals. La mesura vol fomentar la proximitat dels agents amb la ciutadania, promoure hàbits saludables i contribuir a respectar el medi ambient

La nova Biblioteca de Volpelleres.
Juny 2014

biblio
A Sant Cugat tindrem la primera Biblioteca amb livinglab tecnològic de Catalunya. Hem presentat el projecte gràcies al treball conjunt amb l’associació de veïns, la UAB i la Diputació de BCN. Aquesta biblioteca ha de ser una extensió del què són la resta de biblioteques de la ciutat: espais de cohesió veïnal, de transferència de coneixement i de serveis culturals, que s’adaptin a les necessitats de la ciutadania a mesura que aquestes es transformin.

Nou Skate a Les Planes. Juny 2014

SKATE
El nou Skate Park té 150 metres quadrats i tres zones amb caixons, baranes i rampes perquè es puguin usar skates, patinets i bicicletes. La creació d’aquest nou espai contribueix a potenciar la zona de la pista esportiva com a centre neuràlgic del barri, especialment per als joves.

Pis de l’Esperança. Maig 2014

SCAPS
Hem renovat el conveni de col·laboració per la continuïtat de la Casa de l’Esperança, un centre d’acollida que atén infants sahrauís malalts que no poden rebre l’assistència mèdica que necessiten al seu país d’origen. Des que aquest pis va entrar en funcionament el 2010, hi han fet estada un total de 26 nens i nenes, que han estat atesos per la sanitat catalana. Actualment, n’hi ha 7, que també estan escolaritzats a Catalunya.

Noves contractacions a Sant Cugat. Abril 2014.

Leroy-merlin
Hem signat un conveni amb l’empresa Leroy Merlin perquè les noves contractacions que es derivin del nou centre comercial a Sant Cuagt sigui persones en atur de Sant Cugat. La previsió és que inicialment es puguin crear entre 150 i 180 llocs de treball directes

Premis Ciutat de Sant Cugat. Març 2014.

Premis
Un reconeixement de la ciutat a la singularitat i les potencialitsts de les entitats i persones que conformen Sant Cugat. Felicitats a tots i totes!